bijles nederlands

Nederlands

Bijles Nederlands

Wist je dat Nederlands een zeer lastige taal is om te leren? Voor kinderen is de taal moeilijk omdat er erg veel varianten en werkwoordvormen zijn. Soms gaat het er in de klas net allemaal wat sneller aan toe en dan lig je ineens achter. Niet iedereen leert op de manier of methode die door de leerkracht wordt aangeboden en soms heb je net wat langer nodig om de lesstof eigen te maken. Het voelt soms alsof je in een sneltrein zit maar je had liever in de stoptrein gezeten.

Met een bijles Nederlands kan ik hierbij helpen. Ik werk met kinderen die moeite hebben met de Nederlandse taal. Dit kunnen verschillende onderdelen van de taal zijn. We kunnen tijdens een bijles werken aan het schrijven, lezen of grammatica. Ik zorg ervoor dat het kind weer met nieuw vertrouwen het Nederlands onder de knie krijgt. Daarnaast kunnen we ook werken aan de huiswerkopdrachten en de toetsen die gepland staan.

Wat ik tijdens mijn bijlessen altijd belangrijk vind is dat ik help om te leren leren. We leren allemaal anders, en hoe fijn is het dat daar aandacht aan geschonken mag worden.

In mijn carrière heb ik veel gewerkt met kinderen uit het Internationaal basis onderwijs. Ik heb hun ondersteund bij het leren van de Nederlandse taal zodat zij beter konden integreren in de Nederlandse cultuur. Kinderen die de Nederlandse taal actief spreken en schrijven worden socialer en kunnen zich prima redden op sportclubs, verjaardagsfeestjes enz. Door mijn ervaring met het lesgeven aan kinderen uit verschillende culturen heb ik al vele kinderen hier in morgen begeleiden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *