bijles engels

Engels

Bijles Engels

Welkom

In de huidige tijd is het belangrijk dat onze kinderen met een goede Engelse basis naar het voortgezet onderwijs gaan. Maar mogelijk vindt jou, jullie kind bepaalde facetten van de Engelse taal moeilijk. Daar wil ik graag creatief bij helpen. Voor we beginnen overzien we samen wat we willen bereiken en zet mij daar dan voor 100% voor in.

Met plezier de taal leren

Ik hanteer verschillende werkvormen om het vooropgestelde doel of doelen te bereiken. Mijn lessen zijn actief, wat inhoudt dat we niet 50 minuten alleen maar stilzitten. We gaan volop aan het werk met de Engelse taal. Mijn visie is dat taal begrijpen hand in hand gaat met op een leuke manier de taal leren. Zonder plezier en creativiteit wordt er immers niet veel geleerd! Zoals ik al aangaf heb ik verschillende en uitdagende werkvormen beschikbaar. Welk onderdeel van de taal het ook is (b.v. grammatica, zinsopbouw of spelling), ik behandel alle in’s and out’s, waardoor er een mooie basis wordt gelegd.

Van basisschool naar voortgezet onderwijs

Ja, voor veel kinderen die net van de basisschool afkomen is het Engels op het voortgezet onderwijs een grote stap. Wanneer een kind die basis niet voldoende beheerst verliest zij of hij het plezier in de taal en is ‘de wil, de zin’ om te leren ver te zoeken. Iets wat natuurlijk enorm jammer is. Ik heb al veel leerlingen mogen helpen om deze stap minder groot te maken, om vertrouwen te krijgen. Engels is mijn eerste (moeder)taal en ik beheers deze dan ook tot in de puntjes. Ik kan jouw/jullie kind bijvoorbeeld bijbrengen wat een ‘adjective’ is en hanteer handige ezelsbruggetjes voor werkwoordvormen. Zo kan het kind op een plezierige manier leren en vertrouwd worden met de Engelse taal.

‘Hello, how are you?’

Naast de grammatica werk ik vanzelfsprekend ook aan de uitspraak van de Engelse taal. Deze kan ik verbeteren door verschillende oefeningen met het kind te doen. Gespreksvoering in het Engels zal daar uiteraard bij horen. Ik werk vaak 1-op-1, maar het werken met meerdere kinderen tegelijk behoort ook tot de mogelijkheden. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact met mij op, jullie zijn van harte welkom … Welcome kids!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *